اخذ مشاوره و صدور گواهی نامه ایزو

مشاوره پیاده سازی و صدور گواهینامه ایزو در استان بوشهر

اخذ مشاوره و صدور گواهی نامه ایزو

مشاوره پیاده سازی و صدور گواهینامه ایزو در استان بوشهر

اخذ مشاوره و صدور گواهی نامه ایزو
آخرین مطالب

۳ مطلب در مرداد ۱۳۹۷ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

 

مزایای ایزو 9001

ایزو ۹۰۰۱ مزایای گسترده ای دارد به همین دلیل سیستم مدیریت کیفیت ایزو ۹۰۰۱ توسط میلیون ها سازمان اجراء شده است
ایزو ۹۰۰۱ برای ایجاد محیط کاری منظم تر طراحی شده تا نیروی کار سازمان ها بدانند چه کنند ، چه موقع و چگونه .
پیاده سازی ایزو 9001 ، به صرفه جویی در زمان ، هزینه و کاهش اشتباهات و در نتیجه به بهبود خدمات به مشتریان کمک می نماید.
قصد استاندارد ایزو ۹۰۰۱ ، بهبود کار داخلی سازمان به منظور کمک به شما در دستیابی به ثبات بیشتر در کیفیت خدمات است استاندارد ایزو ۹۰۰۱،  آنچه که شما در حال حاضر انجام می دهید را بهبود می بخشد و  فرآیندهای مرتبط با فعالیت های شما را با توجه به  الزامات استاندارد ایزو ۹۰۰۱ ، مستند و اجراء می نماید  نتایج به دست آمده منجربه افزایش بهره وری و سودآوری می گردد.

مزایای ایزو ۹۰۰۱ برای سازمان ها :

– حمایت مدیریت ارشد برای مدیریت فرآیند کارآمد
– افزایش بهره وری و مزیت رقابتی
– مشخص نمودن مسئولیت ها در سراسر سازمان
– بهینه نمودن فرآیند ها
– بهبود ارتباط با کارکنان و مشتریان
– فراهم نمودن سیستم ارزیابی جهت بهبود مستمر
– فرصت های بازاریابی و ورود به بازارهای جدید
– کاهش هزینه ها
– افزایش سود آوری

برخی از مزایای ایزو 9001 برای مشتریان :

– بهبود کیفیت و خدمات
– تحول بموقع محصولات و خدمات
– کاهش برگشتی محصولات و شکایت مشتریان
– ردیابی محصولات و خدمات
– ممیزی مستقل توسط شرکت های گواهی دهنده خارجی ، اخذ گواهینامه ایزو  بمنظور اطمینان به مشتریان در خصوص تعهد کیفیت

درایران از سال ۱۳۷۵ سیستم مدیریت کیفیت ایزو ۹۰۰۱ در صنایع تولیدی بزرگ ایران استقرار یافت و سپس این استاندارد محبوب در سایر سازمان های کوچک و بزرگ و بخصوص سازمان های خدماتی استقرار یافته است .
متاسفانه اکثر سازمان ها ی ایرانی بدلایل مختلفی از تمامی مزایای استقرار ایزو ۹۰۰۱ بهره مند نیستند و فقط گواهینامه ایزو آنها بعنوان ابزاری برای تبلیغات مورد استفاده قرار میگیرد .در زیر به برخی از مهمترین دلایل عدم بهره مندی از مزایای ایزو ۹۰۰۱ در شرکت های ایرانی اشاره می کنیم :

–     عدم استفاده از مشاور ایزو با تجربه  
–    متناسب نبودن مستندات ایزو  طرحریزی شده با اندازه ، ابعاد و پیچیدگی فرآیند های سازمان .
–    عدم حمایت مدیریت ارشد سازمان جهت استقرار سیستم مدیریت کیفیت ایزو

علاوه بر این، ISO 9001  طوری طراحی شده است که با سایر استانداردهای سیستم مدیریت مانند ISO 14001 ( محیط زیست )، OHSAS 18001 ( ایمنی و بهداشت شغلی) و ISO 27001 (مدیریت امنیت اطلاعات ) سازگار می باشد. ترکیبی از این استانداردها مکمل را می توان بصورت یک سیستم مدیریتی یکپارچه IMS  پیاده سازی نمود. استقرار سیستم مدیریت یکپارچه IMS با به یکپارچه سازی اصول سیستم مدیریتی مشترک مدیریتی ، می تواند هزینه های قابل توجهی را در سازمان کاهش دهد.

  • شرکت هادیان توسعه فردا
  • ۰
  • ۰

استاندارد HACCP

HACCP

 

تجزیه و تحلیل خطر وکنترل نقاط بحرانی

استاندارد HACCP برای سازگاری شما با قوانین ملی یا بین‌المللی ایمنی غذا مهم است. این استاندارد یک ابزار مدیریت ریسک فراهم می‌کند که از سایر استانداردهای سیستم‌های مدیریت صنایع غذایی– مثل ایزو22000– پشتیبانی می‌کند. HACCP فرایندهای تولید خوب برای بخش غذا را مشخص کرده و برای مشارکت در تجارت بین‌المللی مفید است. این استاندارد به‌ویژه برای تولیدکنندگان، سازندگان، صنایع فراوری، و خدمات غذایی مفید است.
HACCP  چیست؟
از این ابزار مدیریت ریسک برای مدیریت ریسک‌های ایمنی غذا استفاده می‌شود یک سیستم HACCP  به شما امکان می‌دهد تا خطرات را شناسایی کرده و کنترل‌هایی برای مدیریت آنها در زنجیره تأمین تولید خود ایجاد نمایید. این استاندارد شامل مقتضیات «کمیته تغذیه کدکس»  (CAC) که توسط سازمان بهداشت جهانی و سازمان غذا و کشاورزی ملل متحد به‌منظور یکی کردن استانداردها، دستورالعمل‌ها، و آیین‌نامه‌های بین‌المللی غذا برای انجام تجارت تنظیم شده می‌باشد. از این استاندارد می‌توان برای پشتیبانی مقتضیات استاندارد مدیریت، مثل ایزو22000 (مدیریت ایمنی غذا) استفاده نمود.
مزایای HACCP  چیست؟
•    پیاده‌سازی کنترل خطرات و ایمنی غذا در سطح بین‌المللی
•    ایجاد اعتماد در باب کنترل‌ها برای تولیدکنندگان، سهامداران، و تأمین‌کنندگان
•    همراستا کردن HACCP  با ایزو22000 به‌منظور بهبود سیستم‌های مدیریت ایمنی غذا
•    مدیریت مؤثر خطرات ایمنی غذا در زنجیره تأمین
•    بازنگری و بهبود مداوم سیستم شما برای حفظ کارآمدی آن

  اخذ ایزو  haccp به این مفهوم است که سازمان یا شرکت مربوطه یک توافق بین المللی را قبول کرده است که طی این توافق تجزیه و تحلیل خطرات و کنترل نقاط بحرانی سیستم ایمنی غذایی مورد بررسی قرار می گیرد .در این گواهینامه ایمنی مواد غذایی از نظر میکروبیولوژی مورد تحلیل قرار گرفته و کل ریسک سلامت مواد غذایی برطرف خواهد شد.

  • شرکت هادیان توسعه فردا
  • ۰
  • ۰

ایزو 17025

ISO 17025

سیستم تأیید صلاحیت آزمایشگاه ها

سازمان بین المللی استاندارد ایزو، پیرو تجربیات گسترده استاندارد های ایزو /IEC GUIDE25 و استاندارد اروپایی EN 45001، اخیرا" استانداردجهانی ایزو 17025 را تهیه و جایگزین استاندارد های قبلی نمود. ویرایش نهایی آن در سال 2005 صورت گرفته.
استاندارد تایید صلاحیت آزمایشگاه ها و کالیبراسیون:
این استاندارد دربرگیرنده انواع آزمون و کالیبراسیونی است که با استفاده از روشهای استاندارد، روشهای استاندارد نشده و روشهای ابداع شده در خود آزمایشگاه انجام میگیرد. 
هدف از پیاده سازی:
واجبات مخصوص جهت کیفیت و احراز صلاحیت آزمایشگاههای آزمون و کالیبراسیون و نیز نمونه برداری.

   اخذ ایزو  ISO/IEC 17025:2005 به این مفهوم است که سازمان یا شرکت مربوطه یک توافق بین المللی را قبول کرده است که طی این توافق تمامی اصول مدیریتی تایید صلاحیت و کالیبراسیون آزمایشگاه ها مورد بررسی قرار می گیرد .در این گواهینامه صلاحیت آزمایشگاه ها از نظر میکروبیولوژی مورد تحلیل قرار گرفته و کل اصول مورد نیاز تایید صلاحیت و کالیبراسیون آزمایشگاه ها پیاده سازی خواهد شد.

  • شرکت هادیان توسعه فردا